Terra Mirim is een gemeenschap die de voetstappen volgt van de sjamanische lessen van de `moedergodin´ lijn en zo teruggaat op duizenden jaren spirituele cultuur van het Amerikaanse continent. Op dit pad van de voorouders, zijn ze zowel subject als object van een persoonlijk transformatieproces, gefundeerd in zelfbewustzijn en gegidsd door sjamaan Alba Maria. Sjamaan Alba Maria is spirituele leider en oprichter van de Terra Mirim Stichting -een sjamanistische gemeenschap- en beschermer van het Atlantisch Woud & de Tupinamba afstamming. Terra Mirim werd UNESCO biosfeer status toegekend in 2015.


HET BASISTEAM

Ons huidig team vormt een gemeenschap die gelooft in de originele droom van de stichting om de omgeving te beïnvloeden op een mileuvriendelijke manier, door middel van een duurzaam bestaan gebasseerd op het sjamanisme.

 

alba-maria-1-370x510

Alba Maria

Eerste visionair en oprichter van de Terra Mirim gemeenschap en stichting, sjamaan en psychologe, afgestudeerd 25 jaar geleden aan de UFBA in Salvador, schrijfster, spreker en consultant over humane en eco-spirituele ontwikkeling. Haar voornaamste werkveld is Brazilië en Europa. Ze ondersteunt en neemt deel in solidaire economische netwerken en het jaarlijkse in Frankrijk plaatsvindende Dialogues en Humanité


Khalynakhalyna-400x510
 
Mede-oprichtster en hoofd van het management team van de Terra Mirim Stichting, sjamaan en Business Administrator (1980 – UCSal). Consultant in humane ontwikkeling geïntegreerd met ecologie en spiritualiteit. Deelneemster in solidaire economische netwerken en in projecten die de uitbreiding van kennis en sociaal duurzame projecten, leiderschapsonderwijs, bewust consumeren en fair trade.

daniela-final-2-370x510
Dahvii
Superintendent van de Terra Mirim Stichting en hoofd van de milieuafdeling van Terra Mirim, advocate gespecialiseerd in milieurecht en duurzaamheidsmanagement  (PUC-SP/ Cesec Bahia) en deelneemster in nieuwe manieren van duurzaam leven en landorganisatie.