xamam
XamAM

Alba Maria, vertrouwelijk XamAM (sjamaan) genoemd is een sjamaan, psychologe, auteur en eerste visionair van de Terra Mirim Stichting waar ze de laatste 24 jaren continue woont en zich ten dienste stelt. Alba Maria deelt reeds 30 jaar haar ervaring in verschillende delen van de wereld door reizen van zelfontdekking. Dit gebeurt door de wijsheid van de voorouders over te brengen en initiaties met de 4 natuurelementen: aarde, water, lucht en vuur. XamAM bewandelt het pad dat de `Moeder Godin´ haar toont met een uiterste dedicatie om het hoogste doel te dienen en leeft haar leven met een uiterste devotie voor de natuur. In haar dagelijks leven leeft ze intens samen met de gemeenschap, haar zaadjes in de aarde plantend, de sociale mileuprojecten van Terra Mirim ondersteunend, en zij die op zoek zijn naar een gids verwelkomend. Het leven van XamAM is uitgedrukt als een continue innerlijk ontwaken in de praktijk, gedeeld met diegenen die komen voor diepe wijsheid en genezing.

xamam
 Dhan
dhan-medicine
Dhan Ribeiro is een sjamaan, ayahuasquero, boekenuitgever, beschermer en devoot leraar van de `moeder Godin´ lijn gedurende de voorbije 18 jaren. Dhan focust op de bevrijding uit ons karmische wiel. Met veren als heilig gereedschap voor genezing tuned hij deelnemers in een verfijnde frequentie. Dhan’s stijl is subtiel alsook assertief zoals een arendsoog.
Zijn heilige zangen (icaros) zijn geïnspireerd op de frequenties van het ritueel. In dat enige eigenste moment opent hij zichzelf en werkt onvermoeibaar gedurende de ganse nacht om een brug te vormen tussen onderwijzen en genezen, zijn gebeden en drumbeats overbrengend naar velden voorbij de omgevende muren en fysieke beperkingen. Dhan claimt altijd voor een gegrond bewustzijn door zijn hogere leiding, biddend om onze wortels meer met de aarde te verbinden zodat we hoger in de lucht kunnen reiken.